Představ si, že je na zahradě čas sklizně.
Dochází ti nápady, jak všechnu tu zeleninu zpracovat?
Máš chuť vyzkoušet něco nového?
- BEZ hromad cukru nebo hodin zavařování, jen aby se to nekazilo?
- Vyzkoušet si přitom nové chutě?
- Zároveň si tím vykouzlit ozdravující elixír?
V tom případě tě zvu na objevitelskou výpravu na dálný východ
anóbrž
do tvé vlastní kuchyně
na emailový a bezplatný MIKRO(b)KURZ "KIMČI ŽIJE!" ,
se kterým můžeš začít hned teď.
조선
Ukážu ti jedno z tajemství zdravého života a dlouhověkosti, které pochází původně
z dálné Koreje
조선
Přihlaš se do MIKRO(b)KURZU a pronikneme spolu do tajemství
pokladu zdraví zvaného
KIMČI
김치
Slovo KIMČI je ti možná povědomé
- ale co se za tím vlastně skrývá ?
Jedná se o nakvašenou zeleninu, která díky
♥ různým druhům a poměru použité zeleniny
♥ množství a kombinaci zvoleného koření
♥ délce a teplotě kvašení
chutná pokaždé trochu jinak, zaručeně ale čerstvě a nezaměnitelně.
A nejlepší na tom je:
Díky šetrné fermentaci je KIMČI
김치
plné živých a zdraví prospěšných mikroorganismů,
díky kterým
z jednoduché zeleniny vzniká
magická směs enzymů, minerálů a vitamínů.
Co tě čeká?
- vyrobíš si s mou pomocí svoje první dva druhy KIMČI
- a získáš dostatek zručnosti a informací,
že si pak už kdykoliv zcela samostatně pomocí KIMČI...
... nastartuješ imunitu vždy, když to budeš potřebovat
... z mikrobů uděláš věrné pomocníky a kámoše
... budeš moci pochutnat ve stylu špičkových gurmánů
VÍŠ, CO JE NA TOM TAKY JEŠTĚ BEZVA?
Zde je třikrát PLUS pro KIMČI MIKRO(b)KURS:
- KDYŽ SE TI NĚČEHO HODNĚ URODÍ...dostaneš darem bedýnku nějaké zeleniny nebo jsou v sezóně výhodné ceny - a ted' to musíš rychle zpracovat a nevíš úplně jak
- KDYŽ CHCEŠ V KUCHYNI VYKOUZLIT NĚCO EXOTICKÉHO..bez kupování desítek různých přísad a druhů koření
- KDYŽ SIS KIMČI OBLÍBIL A ŠTVE TĚ, JAK JE V OBCHODĚ DRAHÉ...zjistíš, jak jednoduchá je vlastně jeho příprava a ušetříš balík peněz
김치
Ahoj,
jsem Venda Preussl-Kroneberg z permazahrady Kořenáč.
S mou pomocí si nastartuješ
zdravím kypící,
živou a úrodnou zahradu,
bez roků strávených pokusy a omyly.
UKÁŽU TI CESTU
úplně prakticky, s rukama v hlíně,
ale taky díky porozumění
alchymii a energiím zahrady.
PROŽIJEŠ SI
jedinečnou, hloubkovou transformaci,
díky které se rozpomeneš, že
JSI TVŮRCE ZAHRADY I SVÉHO ŽIVOTA
Venda
"Tvoje zahrada je zrcadlem tvé duše"
A ted' úplně prakticky - o co přesně v MIKRO(b)KURZU jde?
- ČEHO DOSÁHNEŠ?Vyrobíš si vlastnoručně DVA DRUHY KIMČI - jeden tradiční a jeden experimentální.
- CO JE ALE TÍM VYŠŠÍM CÍLEM?Seznámíš se s tím, jak se KIMČI dělá - čímž si pak můžeš už kdykoliv zkoušet nové druhy a recepty.
- A CO JE TÍM NEJVYŠŠÍM CÍLEMOt'ukneš si fascinující svět mikroorganismů - A UVĚDOMÍŠ SI, JAK JSOU DŮLEŽITÉ - V TĚLE A TŘEBA I NA ZAHRADĚ.
A jak bude MIKRO(b)KURZ probíhat?
- ZAČNEŠ KDY CHCEŠHmatatelný... PARDON - ochutnatelný výsledek tě čeká po čtyřech až pěti dnech
- JAK BUDE MIKRO(b)KURZ PROBÍHAT?Všechny informace a pracovní kroky budeš dostávat mailem v průběhu šesti dnů. Odstupy mezi jednotlivými kroky (a tedy emaily) jsou volené tak, aby na sebe logicky navazovaly a aby se každý mohl hned pustit do zakládání.
- KDO SE MŮŽE ZÚČASTNIT?Každý kdo se nebojí, zkusit si něco nového.
- PRO KOHO MIKRO(b)KURZ NENÍ VHODNÝ?Kdo už pobral všechnu moudrost a nepotřebuje žádný impuls.
Kolik tě to bude stát?
NIC
MIKRO(b)KURZ JE ZDARMA
Mám ale nachystanou
RYCHLOVERZI PRO NETRPĚLIVÉ
ZA HUBIČKU,
která stojí úplnou maličkost - ale dostaneš tím všechny podklady hned.
김치
Něco vám prozradím: Když jsem ochutnala první kimči (bylo koupené a stálo majlant), VŮBEC MĚ NENADCHLO 🙂
ALE: Bylo to na podzim, my jsme zrovna dostavěli náš dům a já se cítila opravdu vyflusnutá. Takže se mi nechtělo připravovat pravidelně čerstvý salát a místo něho jsme si dávali nějakou dobu pro osvěžení právě ono kimči.
No musím říct, že jsem si po pár dnech na tuhle typickou perlivo-pálivo-kořenito-osvěživo-zvláštní chut' zvykla.
A víte co? MOŽNÁ si to jen namlouvám, ale kupodivu jsme tuhle opravdu namáhavou stavební fázi zakončili plní energie.
O pár let a spoustu doma vyrobených KIMČI později vím:
NEBYLA TO NÁHODA!
Tak a ted' jsi na řadě TY.
Poučíme se přímo u mikroorganismů:
"Víš co udělá takový mikrob, když se mu naskytne vhodná příležitost a podmínky?
Jde do toho a pustí se okamžitě NAPLNO do vylepšování toho svého světa.
Takže žádné výmluvy - přihlaš se kliknutím na žluté tlačítko - je čas pustit se do tvoření !"
At' žije KIMČI!
김치
... a jo vlastně, KIMČI už žije ... a my si ho ted' užijeme