Je čas sklizně.

 

Krásně se urodilo - A CO TEĎ?
Dochází ti nápady, jak všechnu tu úrodu zpracovat?

 

Máš chuť vyzkoušet něco nového ...

  • BEZ hromad cukru nebo hodin zavařování, jen aby se to nekazilo?
  • Vyzkoušet si přitom nové chutě?
  • Zároveň si tím vykouzlit ozdravující elixír?

V tom případě tě zvu na objevitelskou výpravu na dálný východ

anóbrž 

do tvé vlastní kuchyně

na MIKRO(b)KURZ "KIMČI ŽIJE!"

 

조선

Ukážu ti jedno z tajemství zdravého života a dlouhověkosti, které pochází původně

z dálné Koreje

조선

Přihlaš se do MIKRO(b)KURZU a pronikneme spolu do tajemství

pokladu zdraví zvaného

KIMČI

 

 김치

Slovo KIMČI je ti možná povědomé

- ale co se za tím vlastně skrývá ?

Jedná se o nakvašenou zeleninu, která díky

 

♥ různým druhům a poměru použité zeleniny

♥ množství a kombinaci zvoleného koření

♥ délce a teplotě kvašení

 

chutná pokaždé trochu jinak, zaručeně ale čerstvě a nezaměnitelně.

A nejlepší na tom je:

 

Díky šetrné fermentaci je KIMČI

 김치

plné živých a zdraví prospěšných mikroorganismů,

díky kterým

z  jednoduché zeleniny vzniká 

magická směs enzymů, minerálů a vitamínů.

Co tě čeká?

 

- vyrobíš si s mou pomocí svoje první dva druhy KIMČI

- a získáš dostatek zručnosti a informací,

 

že si pak už kdykoliv zcela samostatně pomocí KIMČI

... nastartuješ imunitu vždy, když to budeš potřebovat

... navzdory všem virům a za každého počasí a sice pomocí těch DOBRÝCH mikroorganismů

... z mikrobů uděláš věrné pomocníky a kámoše

zatím co ostatní ještě usilovně sterilizují - my se s nimi raději prostě spřátelíme

... budeš moci pochutnat ve stylu špičkových gurmánů

protože zpracovávat vlastní úrodu nemusí být zaprášená nuda - stačí trocha umu a fantazie

VÍŠ, CO JE NA TOM TAKY JEŠTĚ BEZVA?

Zde je třikrát PLUS pro KIMČI MIKRO(b)KURS:

  • KDYŽ SE TI NĚČEHO HODNĚ URODÍ...
    dostaneš darem bedýnku nějaké zeleniny nebo jsou v sezóně výhodné ceny - a ted' to musíš rychle zpracovat a nevíš úplně jak
  • KDYŽ CHCEŠ V KUCHYNI VYKOUZLIT NĚCO EXOTICKÉHO..
    bez kupování desítek různých přísad a druhů koření
  • KDYŽ SIS KIMČI OBLÍBIL A ŠTVE TĚ, JAK JE V OBCHODĚ DRAHÉ...
    zjistíš, jak jednoduchá je vlastně jeho příprava a ušetříš balík peněz

 김치 

Ahoj, 

jsem Venda Preussl-Kroneberg z permazahrady Kořenáč

 a naučím tě, jak si na zahradě

nastartuješ voňavou, úrodnou a živou půdu,

vypěstuješ křupavou a zdravou zeleninu - a to celoročně,

a jak ze vší té nádhery v kuchyni vykouzlíš dobroty plné života

a fantazie 

Venda

"Tvoje zahrada je zrcadlem tvé duše"

A ted' úplně prakticky - o co přesně v MIKRO(b)KURZU jde?

  • ČEHO DOSÁHNEŠ?
    Vyrobíš si vlastnoručně DVA DRUHY KIMČI - jeden tradiční a jeden experimentální.
  • CO JE ALE TÍM VYŠŠÍM CÍLEM?
    Seznámíš se s tím, jak se KIMČI dělá - čímž si pak můžeš už kdykoliv zkoušet nové druhy a recepty.
  • A CO JE TÍM NEJVYŠŠÍM CÍLEM
    Ot'ukneš si fascinující svět mikroorganismů - A UVĚDOMÍŠ SI, JAK JSOU DŮLEŽITÉ - V TĚLE A TŘEBA I NA ZAHRADĚ.

A jak bude MIKRO(b)KURZ probíhat?

  • ZAČNEŠ KDY CHCEŠ
    Hmatatelný... PARDON - ochutnatelný výsledek tě čeká po čtyřech až pěti dnech
  • JAK BUDE MIKRO(b)KURZ PROBÍHAT?
    Všechny informace a pracovní kroky budeš dostávat mailem v průběhu šesti dnů. Odstupy mezi jednotlivými kroky (a tedy emaily) jsou volené tak, aby na sebe logicky navazovaly a aby se každý mohl hned pustit do zakládání.
  • KDO SE MŮŽE ZÚČASTNIT?
    Každý kdo se nebojí, zkusit si něco nového.
  • PRO KOHO MIKRO(b)KURZ NENÍ VHODNÝ?
    Kdo už pobral všechnu moudrost a nepotřebuje žádný impuls.

Kolik tě to bude stát?

 

NIC

MIKRO(b)KURZ JE ZDARMA

 

Mám ale nachystanou

RYCHLOVERZI PRO NETRPĚLIVÉ

ZA HUBIČKU,

která stojí úplnou maličkost - ale dostaneš tím všechny podklady hned.

 

 김치 

Něco vám prozradím: Když jsem ochutnala první kimči (bylo koupené a stálo majlant), VŮBEC MĚ NENADCHLO 🙂

ALE: Bylo to na podzim, my jsme zrovna dostavěli náš dům a já se cítila opravdu vyflusnutá. Takže se mi nechtělo připravovat pravidelně čerstvý salát a místo něho jsme si dávali nějakou dobu pro osvěžení právě ono kimči.
No musím říct, že jsem si po pár dnech na tuhle typickou perlivo-pálivo-kořenito-osvěživo-zvláštní chut' zvykla.
A víte co? MOŽNÁ si to jen namlouvám, ale kupodivu jsme tuhle opravdu namáhavou stavební fázi zakončili plní energie.
O pár let a spoustu doma vyrobených KIMČI později vím:
NEBYLA TO NÁHODA!
Venda z permazahrady Kořenáč

Tak a ted' jsi na řadě TY.

Poučíme se přímo u mikroorganismů:

"Víš co udělá takový mikrob, když se mu naskytne vhodná příležitost a podmínky? Jde do toho a pustí se okamžitě naplno do vylepšování toho svého světa. 

Takže žádné výmluvy - přihlaš se kliknutím na žluté tlačítko -  je čas pustit se do tvoření !"

At' žije KIMČI! 

김치

... a jo vlastně, KIMČI už žije ... a my si ho ted' užijeme